Носителката на короната Мисис България Свят 2018 Яна Средкова

...
Носителката на короната Мисис България Свят 2018  Яна Средкова
Коментари Харесай

Яна Средкова ще представи България на международния конкурс MRS. Europe 2019 в Лас Палмас

Носителката на короната „ Мисис България Свят 2018 „ Яна Средкова е в трескава подготовка за идния интернационален конкурс „ MRS. Europe 2019 “, който ще се организира от 3 до 6 октомври в Лас Палмас, Канарски Острови.

Красавицата към този момент е снимала впечатляващ видеоклип, с който показва себе си и прелестите на България. В двеминутното видео Яна споделя се фамилията, бизнеса си, за родината си, на фона на национална музика, която сигурно няма да остави апатичен нито един чужденец. Средкова е облечена в национална носия на Мира Бъчварова, рокли на Стоян Радичев, а визията и е извънредно семпла и естествена.Клипът е дело на режисьора Иван Бъчваров, операторите  Димитър Коцев  и Даниел Калчев. Продуцент е Христян Гьошев.

„ Всяко момиче мечтае за живот в приказка. Аз сбъдвам своята! Благодаря на родителите ми за живота и хубостта! Благодаря на Вселената, че ме подари с прелестни деца и безрезервен брачен партньор! Благодаря за гласуваното доверие на Меги Савова да показва България Мисис България / Mrs. Bulgaria на влиятелния интернационален конкурс MRS. Europe Europe 2019 в Лас Палмас! Благослов за всички, които ме подкрепихa! Специална признателност за Марина Вълканова и Borovets Hills SPA Hotel, главен спонсор на прелестната визуализация, представяща великолепието на родната ни земя, която отвори освен сърце, а и дом за нашата концепция! Богатството на света са хората дружно! Поклон, положителни хора! “, написа разчувстваната Яна под клипа, който показа в обществените мрежи.

Всеки, който желае да поддържа Яна Средкова, може да го направи като гласоподава на този ЛИНК за нея.

Яна Средкова е омъжена, има три деца. Тя развива сполучлив бизнес със  здравословни храни, безглутеново и клетъчно хранене. Собственик е на ресторант Green Bsket. От години Яна Средкова се е посветила на идеята да оказва помощ на фамилии с репродуктивни проблеми. Зад гърба си тя има голям брой благотворителни акции за набиране на средства, с цел да сбъдне най-съкровената фантазия за всяко семейство - да има лична рожба. Носителка е на влиятелни оценки, измежду които „ Бизнесдама на годината “, „ Мис Бизнес на високи токчета “ и други  
       
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР