Носителка на Мис Силикон за 2015 г. Габриела Попова застава

...
Носителка на Мис Силикон за 2015 г. Габриела Попова застава
Коментари Харесай

Мис Силикон застава зад бг Стивън Кингсмен

Носителка на " Мис Силикон " за 2015 година Габриела Попова застава зад следващата благотворителна самодейност. Този път тя ще оказва помощ на младият публицист Иво Христов, прочут като българския Стивън Кинг.   Дрехи  

Наскоро красивата русокоска отвори личен магазин в центъра на София и единствено няколко седмици по-късно тя застава зад акцията " Живот за Иво ".

От 9-ти ноември до 29-ти декември 20% от всичко закупено от магазина за облекла Gabriela collection на ул.  " Неофит Рилски "  № 39 или поръчано онлайн от фейсбук страницата й ще отиват в поддръжка на 16-годишното момче от Радомир.

По самодейност на миската на мястото ще бъде сложена и дарителска кутия, където всеки клиент ще може да се включи в акцията и да подкрепи лекуването на Иво.    Лечение

Младият публицист с четири издадени книги за едвам 16 години се бори за живота си от четири години. Той страда от рядкото заболяване " Неврофиброматоза - вид 2 ", а лекуването му с лекарството " Авастин-400 " коства на фамилията му 3500 лева на месец.

В момента Иво би трябвало да замине на надзорен обзор в Германия, а потребността сума за това е 9000 лева Времето, за което околните му би трябвало да намерят средствата, е по-малко от седмица.

През годините в поддръжка на Иво застават редица звезди от родния шоубизнес, измежду които Теди Кацарова, Орлин Павлов, Поли Генова, Маги Джанаварова, Д2, актьорите от " Под прикритие " и доста други.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР