Носителите на мандата в момента се държат менторски към всички,

...
Носителите на мандата в момента се държат менторски към всички,
Коментари Харесай

Кънчо Стойчев: Мандатоносителите налагат политики, вредни за България

Носителите на мандата сега се държат наставнически към всички, постановат политики, които са нездравословни за България, както в стопанската система, по този начин и в геополитиката. Това разяснява социолога Кънчо Стойчев в предаването " България, Европа и светът на фокус " на Радио " Фокус " . По думите му пропастта сред ръководени и ръководещи в никакъв случай не е била толкоз огромна.

" Партията, която сега носи мандата, не се отличава с политически опит, не се отличава и с политическа разумност и сякаш въобще не се интересува, че съставлява доста дребна част от българския народ, и се държат наставнически към всички, постановат политики, които са нездравословни за България, и в стопанската система, и в геополитиката ", означи социологът.

Според Кънчо Стойчев е налице огромна драма: " Имаме някаква странна настройка в Народното събрание, наречена " сглобка “, която добива над 2/3 голям брой.

Партията, която носи мандата сега не може да събере 1/10. Същевременно тези хора ръководят, все едно че са определени от целия български народ и вършат безусловно каквото си желаят. Това е огромната драма ".

По думите на социолога при бъдещата ротация би следвало леко да бъде запълнена тази голяма бездна: " Най-вероятно е въпреки всичко най-голямата партия да вземе мандата, което е обикновено и което е правилото в политиката, и в същото време да се потърси един кабинет, който в по-голяма степен да съставлява и ГЕРБ. Тази партия е най-голямата в българския парламент, доста по-голяма от втората партия, която се пробва да кара цялата кола. Т.е. това е голямото несъгласие – конфликтът сред хората в България и тази управленческа сглобка.

Слава богу, българският народ е умен, той не прибързва с дейности, само че това, което демонстрират включванията на публичното мнение, е, че тази настройка не просто не се употребява с поддръжка, тя се употребява с ненавист ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР