Носител на “Златната топка” почти сигурно ще бъде гост на

...
Носител на “Златната топка” почти сигурно ще бъде гост на
Коментари Харесай

Ивайло Рачев: Преговаряме с три “Златни топки” да дойдат в Панагюрище

Носител на “Златната топка” съвсем несъмнено ще бъде посетител на шампионата “Асарел Медет” в Панагюрище в края на годината. Това разкри в предаването “ От дузпа в тъч ” на Sportal TV шефът на сдружение “Доминант” Ивайло Рачев.

“И тази година ще има шампионат още веднъж към края на годината в Панагюрище. Отново в “Арена Асарел” най-вероятно през ноември. Да се надяваме, че ще дойдат още по-големи звезди. В момента преговаряме с трима носители на “Златната топка”. Докато няма изясненост няма по какъв начин да кажем за кого става дума, само че всеки може да си огледа преди Кристиано и Меси кои са и да прецени”, сподели Рачев.

Ивайло описа също по този начин, че камповете на Милан в България се развиват чудесно и през тази година ще има три сбора на деца под патронажа на “росонерите”.

“Тази година следва едно горещо лято. Ще има три кампа на Милан. Първият е още другата седмица в Панагюрище. Вторият е от 2 до 7 юли в Несебър, а третият от 6 до 11 август още веднъж там. Следващата огромна наша цел е основаването на Академия на Милан, само че има време да обявим подробности”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР