Нощно време в морски условия е твърде вероятно пилотът на

...
Нощно време в морски условия е твърде вероятно пилотът на
Коментари Харесай

Авиоексперт: Условията в момента не са лоши. Пилотът на изтребителя може да е предприел рискова маневра

Нощно време в морски условия е прекомерно евентуално водач ът на изтребителя, който падна в Черно море, да загуби ориентировка. Това разяснява авиоексперт ът Ангел Борисов. По думите му това не е нещо, което се случва извънредно рядко, пред Би Ти Ви.

Той разяснява още, че военните учения са радикално разнообразни от гражданската авиация. Зависи от запаса гориво какъв брой във вътрешността в морето ще навлезе машината.

Относно техниката, с която разполагаме, Борисов разяснява, че е допустимо някои от моторите на изтребителите да са с по-стар запас, само че все пак те всекидневно се управляват механически.

„ Не би трябвало да се допусне подобен отвод на мотора, който да докара до съдбовен край. Разбира се има отводи, които не могат да се плануват. При избрани обороти със комплицирани маневри е допустимо да се получи префорсиране и моторът да избухне “, разясни авиоексперт ът.

 „ Пилотът в устрема си да извърши тъкмо задачата, която му е подложен, той може да предприеме рискова маневра. Може да получи срив самолетът, зависи с какъв ъгъл на офанзивата ще подходи. Той не би трябвало да извършва задания, които са невъзможни за самолета “, изясни Борисов.

На въпрос допустимо ли е водач ът да е катапултирал той разясни, че няма проблем това да се случи без значение на каква височина е.

„ В момента изискванията на са толкоз неприятни и да е студено. Би трябвало да открият водач а с вертолета, който следи региона “, добави авиоексперт ът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР