Нощем се въртим в леглото, омотаваме завивките около нас, сменяме

...
Нощем се въртим в леглото, омотаваме завивките около нас, сменяме
Коментари Харесай

Мистерията защо не можем да заспим, ако не сме завити, падна! СНИМКИ

Нощем се въртим в леглото, омотаваме завивките към нас, сменяме позите през минути, само че сънят по този начин и не ни спохожда. Звучи познато, нали? И тъкмо когато всичко наподобява обречено, а сънят мираж придърпваме завивките върху себе си по метод, който като че ли с магическа пръчица ни приспива. И това е добре позната обстановка, нали?

Всички знаем, че даже и в горещите нощи одеялото би трябвало да е върху нас, с цел да може да заспим умерено. Чудите ли се за какво обаче не може да потънем в страната на сънищата, в случай че най-малко дребна част от тялото ни не е завита? Е, от jenata.blitz.bg имат отговор на тази тайнственост.

Научни проучвания дадоха доста съответни отговори на това за какво не можем да заспим бързо и надълбоко без одеяло върху себе си.

Направете това до момента в който спите и ще се преродите

От jenata.blitz.bg държат да напомнят, че преди време пък разкриха за какво доста дами обичат да спят със покривка сред краката . Оказа се, че завивката и възглавницата имат огромно значение, или по-правилно доста по-голямо значение от това, което сме им придавали в началото.

Ако обаче желаете да научите отговора на странния въпрос „ Защо с одеяло се спи по-добре “, то посетете jenata.blitz.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР