Норвежките власти съобщиха, че са се отказали от надеждата да

...
Норвежките власти съобщиха, че са се отказали от надеждата да
Коментари Харесай

Обявиха за загинали четиримата скиори, затрупани от лавина в Норвегия

Норвежките управляващи оповестиха, че са се отказали от вярата да намерят живи четирима скиори, откакто били пометени от лавина преди два дни. За скиорите, трима финландци и шведка, беше обявено, че са изчезнали от техен другар в сряда към 16 ч. в Тамокдален в окръг Тромс, Северна Норвегия.

 © Българска телеграфна агенция
Лошото време в района усложни претърсването, само че избавителният екип с хеликоптер в петък откри два транспондерни сигнала в региона, където е имало лавина.

" Това удостоверява нашето съмнение, че изчезналите са били пометени от лавината ", съобщи комисарят на полицията Тромс Астрид Нилсен. " Не считаме, че е допустимо някой от четирите да е оживял ", сподели тя, отбелязвайки, че от лавината са минали съвсем два дни.

Доктор Мадс Гилбърт от Университетската болница в Северна Норвегия акцентира, че възможностите за оцеляване в такива случаи могат да се мерят с " минути, а не с часове ". Норвежката полиция не разкрива самоличността на четиримата жители.
 ​Четирима скиори са в неопределеност след рухване на лавина в Северна Норвегия ​Четирима скиори са в неопределеност след рухване на лавина в Северна Норвегия
Норвежките управляващи оповестиха, че четирима души от Швеция и Финландия са в неопределеност след рухването на лавина в Северна Норвегия, съобщи Асошиейтед прочие..
 © БТА
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР