Норвежката полиция разследва сигнали за дрон, който е бил забелязан

...
Норвежката полиция разследва сигнали за дрон, който е бил забелязан
Коментари Харесай

Норвежката полиция разследва сигнал за прелитане на дрон над газопреработвателен комплекс

Норвежката полиция проверява сигнали за дрон, който е бил видян да прелита над газопреработвателния комплекс " Корстьо " в югозападната част на страната в нарушаване на разпоредбите за сигурност, написа в. " Афтонбладет ", представен от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

След появяването на течовете по газопроводите " Северен поток " защитата на " Корстьо ", както и на други уреди в Норвегия за експорт на сила, бе предоставена на Вътрешната армия, която е част от структурите на министерството на защитата. Но още преди въпросните произшествия, норвежката работа, която дава отговор за сигурността на петролните уреди, прикани фирмите да бъдат бдителни за неидентифицирани дронове.

Вчера норвежката полиция реагира на опасност, отправена по телефона, против газопреработвателния цех " Нихамна ", който дружно с " Корстьо " и още няколко обекта в скандинавската страна се подрежда измежду най-големите уреди в Европа за експорт на сила.

След като газовите доставки от Русия понижиха доста, Норвегия стана най-големият европейски експортьор на " синьо гориво ", отбелязва Ройтерс.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР