Норвежката актриса Натася Малте заяви, че била насилена от Харви

...
Норвежката актриса Натася Малте заяви, че била насилена от Харви
Коментари Харесай

Натася Малте обвини Харви Уайнстийн в изнасилване

Норвежката актриса Натася Малте съобщи, че била насилена от Харви Уайнстийн през 2008 година в Лондон, само че към момента не е решила дали да заведе дело против него, съобщи Франс прес.

43-годишната Малте сподели на конференция в Ню Йорк, че срещнала холивудския магнат на церемонията за филмовите награди БАФТА през 2008 година

Няколко часа по-късно Харви Уайнстийн почукал на вратата на хотелската ѝ стая. Малте отворила вратата, тъй като се страхувала, че може да избухне скандал. След като актрисата отхвърлила задатъците му, продуцентът я изнасилил.
 Натася Малте на церемонията за филмовите награди БАФТА през 2008 година Натася Малте на церемонията за филмовите награди БАФТА през 2008 г.Gulliver/Getty Images
Малте проучвала вариантите, що се отнася до завеждането на дело, само че към момента не е взела решение. Около 50 дами оповестиха, че са били жертви на полов тормоз от страна на Харви Уайнстийн.

Натася Малте, която се е снимала в към 50 кино лентата от средата на 90-те години на предишния век, е седмата жена, обвинила обществено Харви Уайнстийн в принуждение.

Междувременно капиталовият фонд " Колони кепитъл " оповести, че отхвърля да влее свежи пари в компанията " Уайнстийн ", която изпитва финансови усложнения след обвиняванията за принуждение и полови похищения против съоснователя ѝ Харви Уайнстийн. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР