Норвегия удължи до 13 април срока на действие на ограничителните

...
Норвегия удължи до 13 април срока на действие на ограничителните
Коментари Харесай

Норвегия удължи до 13 април ограничителните си мерки за овладяване на епидемията от коронавируса

Норвегия удължи до 13 април периода на деяние на ограничаващите си ограничения върху държавни и частни институции поради пандемията от ковид, в това число затварянето на учебни заведения и детски ясли, съобщи Българска телеграфна агенция.

"Наложените ограничения наподобява забавят разпространяването на вируса, само че ни би трябвало повече време, с цел да забележим какво е въздействието им ", сподели премиерката Ерна Сулберг.

Актуална информация за ограничения и ограничавания на напредването в Европа и по света

Ограниченията, които включват и възбрана за влизане на чужденци, които не живеят и работят в страната, в началото трябваше да продължат до 26 март.

Заразените с ковид в Норвегия през днешния ден се усилиха със 196 души до 2566 души.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2299  Първи смъртен случай от ковид в Саудитска Арабия Първи смъртен случай от ковид в Саудитска Арабия  Тръмп: Иска ми се да анулира ограничаващите ограничения до 12 април Тръмп: Иска ми се да анулира ограничаващите ограничения до 12 април  Англия търси 250 000 доброволци в помощ на националната здравна работа Англия търси 250 000 доброволци в помощ на националната здравна работа
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР