Нормално е всички да защитават журналистката Силвия Великова, но не

...
Нормално е всички да защитават журналистката Силвия Великова, но не
Коментари Харесай

Защо Силвия Великова покани Александър Йорданов, пита бивш дипломат

" Нормално е всички да пазят журналистката Силвия Великова, само че не може да не си зададем въпроса, а за какво въобще е поканила Александър Йорданов и какво тъкмо е скъпото в този посетител - неговата представителност?
След като съставлява партия, която няма независима тежест? Имало годишнина от Съюз на демократичните сили, само че с изключение на шаблоните и неговата антикомунистическа логорея?
 След обидите: Колегите на Великова дадоха отговор на Йорданов След обидите: Колегите на Великова дадоха отговор на Йорданов
В своя позиция редколегията на " Хоризонт " показва поддръжка за журналиста от програмата Силвия Великова след отправени обиди от евродеп...
Или за настоящия му " извънреден " принос като евродепутат - откакто в Екологичен потенциал интензивността и бездействието му мъчно са разграничават? Какво тъкмо в неговото държание я е изненадало? След като е ясно и за децата, че възпитанието му е надалеч от стандарта, да не приказваме за морал и познания ", във Facebook.
" Ако задачата е била да се покаже същинското лице на този злощастен " демократ " - има толкоз по-важни неща за спор, толкоз по-смислени и забавни хора за спор.
Левият Волгин кани Райчев, " демократът " Великова кани Йорданов - това ли е предлагания диапазон за алтернативност и избор?
И Българска национална телевизия и БТВ и Нова ТВ, в БНР /по-малко/ доста добре знаят какво да чакат от своите посетители и описите още работят.
 Евродепутат към публицист от БНР: Махленска клюкарка с тъпи въпроси Евродепутат към публицист от БНР: Махленска клюкарка с тъпи въпроси
Евродепутатът Александър Йорданов, определен от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, отправи обидни реплики към журналиста от БНР Силвия Велик...
" Добрата " новина е, че Борисов ще отсвири Йорданов тъй като последния си е въобразил че е някаква особена полезност, а е просто позволен до софрата по Негова Воля като обслужващ личен състав.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР