Нормално е родителите да са притеснени, но не може да

...
Нормално е родителите да са притеснени, но не може да
Коментари Харесай

Министър Вълчев с подробности за учебния процес и колко ученици влизат в час

Нормално е родителите да са обезпокоени, само че не може да затворим просветителната система за дълготрайно време - 1-1,5 години. Това съобщи министърът на образованието Красимир Вълчев  Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 година От септември 2009 в ефира на Нова телевизия. Около 1000 са заявките децата да не учат присъствено и да са единствено онлайн.

170 000 възпитаници и 30 000 учители влизат в час на следващия ден, сподели още министър Вълчев. От 4 седмици към този момент над половин души са в просветителната система в началния стадий на образование. 1,1 млн. са всички възпитаници и учители, в случай че тръгнат дружно.

Всички прозорци ще се отварят в междучасията, огромните възпитаници ще носят маски и в час, изясни просветителният министър. Закупени са към 9000 въздухопречистватели на въздуха.

Има една въздържаност при някои учители за имунизация, само че когато повече хора се имунизират и процентът на учителите ще нарастне, сподели Красимир Вълчев  Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 година От септември 2009. Според него всички типове ваксини избавят по 5 млн. души годишно.

Учителите са една представителна извадка на обществото, няма по какъв начин да е друго, счита министърът. Самият той ще се имунизира, когато му пристигна редът.

Вече дадохме опция на учебните заведения да изберат дали да удължат образователната година, казусът е, че юли към този момент е доста топло и е отпускарски месец, сподели Вълчев. 1-и и 4-и клас на процедура не били учили по-малко от предишни години и няма загуби от образованието в електронна среда.

Началото на образователната година на 15 септември е записано в закона, само че аз като министър не имам намерение да предложа такава смяна, изясни просветителният министър във връзка информации, че новата образователна година може да почне на 10 септември.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР