Нормално е резките амплитуди в температурите да влияят върху нашето

...
Нормално е резките амплитуди в температурите да влияят върху нашето
Коментари Харесай

Бързо ли се адаптират хората към резките промени в температурата?

Нормално е внезапните амплитуди в температурите да въздействат върху нашето здраве . Но хората бързо се адаптират  към тях. В момента градусите са такива, каквото би следвало да са през този месец. Но не е обикновено 35 градуса през април. Това съобщи началникът на Клиниката по кардиология в университетска болница „ Св. Анна “ доктор Арман Постаджиян в ефира на „ ‘bTV “.

По думите му студеното време оказва неподходящи последствия върху организма и даде образец с покачването на кръвното налягане. Според него всеки човек усеща тези температурни амплитуди . Но колкото по-здрав е той, толкоз по-леко ги приема и назад, в случай че е болен – е по-податлив на внезапните промени във времето .

Кардиологът изясни, че огромна част от хората са осведомени със признаците на своето заболяване и знаят по какъв начин да ги управляват. Сериозната неточност , която доста хора позволяват, е да спрат да си пият медикаментите през летния сезон , когато стойностите на кръвното падат.

Д-р Александър Симидчиев: Случилото се с НЗОК е следващата стъпка към цялостното преодоляване на опазването на здравето от ГЕРБ

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР