Нормално е по време на интервю за работа да ви

...
Нормално е по време на интервю за работа да ви
Коментари Харесай

Какво да кажете, ако нямате отговор на въпрос, зададен на интервю за работа?

Нормално е по време на изявление за работа да ви попитат за характерни познания и умения, свързани с позицията, за която кандидатствате.

Ако обаче нямате задоволително дълъг опит в сферата или изобщо не сте осведомени със засегнатата тематика, може да изпаднете в усложнение.

Има обаче няколко вероятни разновидността, които биха могли да ви оказват помощ да се измъкнете от тази обстановка. Експертите от Career Tools, представени от LifeHacker, показват по какъв начин да постъпите в подобен миг.

На първо място те поучават претендентите да покажат, че не са стартирани със характерния въпрос. Това значи още в самото начало на ревюто си да намекнете, че отговорът ви няма да е тъкмо това, което интервюиращите чакат.

Втората стъпка е въпреки всичко да споделите сходен опит. Важното е въпреки всичко да се ориентирате в тематиката и в случай че ви питат за нещо характерно, обвързвано с онлайн търговия, да вземем за пример, да насочите отговора си към тематика, обвързвана със същата сфера.

Не на последно място преди да започнете да разказвате по-подробно за опита си, попитайте интервюиращите дали желаят да чуят за него. И въпреки всичко бъдете готови да ви откажат.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР