Нормално е най-голямата политическа сила, спечелила изборите, да посочи свой

...
Нормално е най-голямата политическа сила, спечелила изборите, да посочи свой
Коментари Харесай

Атанас Зафиров, БСП: В началото на следващата седмица ще поканим г-н Николов на разговор

Нормално е най-голямата политическа мощ, спечелила изборите, да уточни собствен претендент, считаме при започване на идната седмица да поканим господин Николов в парламенратната група на диалог.

Това сподели в " Още от деня " Атанас Зафиров, заместник-председател по съдружната политика на Българска социалистическа партия, във връзка връчения от президента проучвателния мандат за сформиране на държавно управление на " ИТН ".

От целите, които ще бъдат включени в програмата на бъдещото държавно управление, ще зависи поддръжката на Българска социалистическа партия, акцентира Зафиров.

В първите си думи Пламен Николов съобщи, че има няколко целта - Плана за възобновяване и развиване, оправянето с идна коронавирус рецесия, пенсиите, които би трябвало да бъдат преизчислени, правосъдната промяна, мажоритарни избори.

" Повечето цели, посочени при приемането на мандата, левицата е отстоявала през последните години, тъй че аз съм задоволен от тези първични цели ", сподели Атанас Зафиров.

Той посочи, че предстоят диалози по целите, по които няма единодушие, и не е допустимо да има 100% покриваемост на целите и никой няма такива упования.

За имената на бъдещите министри изрази вяра те да бъдат оповестени задоволително, с цел да имат време в партията да ги обсъдят и вземат решение.

" Лицата, които ще ползват тези политики, имат значение, само че несъмнено, най-важното са самите политики, само че и те да залегнат в една бъдеща стратегия ", по този начин Зафиров отговори на въпрос за поддръжка на държавното управление в пленарна зала.

И акцентира, че това през днешния ден е естествена процедура и от Българска социалистическа партия не са сюрпризирани от хода на събитията.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР