Нормално е ГЕРБ отново да се опита да влезе в

...
Нормално е ГЕРБ отново да се опита да влезе в
Коментари Харесай

Доц. Наталия Киселова: Сериозната последица от записите би била България да отново да се окаже без правителство

Нормално е ГЕРБ още веднъж да се опита да влезе в действителната политика и за мен до през днешния ден следобяд въпросът беше каква изгода ще има ГЕРБ от присъединяване с един представител в държавно управление. Според мен ГЕРБ не желае да затвори дефинитивно вратата, тъй като последствията могат да бъдат доста съществени за българската страна. Това сподели конституционалистът доцент Наталия Киселова по Българска национална телевизия.

Край на договарянията и нови предварителни избори в този момент значи, че те ще бъдат през лятото, а това значи още по-ниска изборната интензивност.

По мотив приключването на записа от Националния съвет на „ Продължаваме промяната " тя разяснява, че при основаването си партията се е дефинирала като „ облачна партия ". „ В този смисъл част от техния живот минава в интернет, доста държат на Facebook и употребяват съвременни начини на връзка. Това има своите опасности и можем да кажем, че е обикновено, когато виртуално провеждаш такова съвещание, все някой да се изкуши да записва, с цел да не си води мемоари ", сподели тя.

Според конституционалиста записът ще породи още политически звук, ще даде на прокуратурата опция да се изкаже, само че от това няма да произтече нищо. Сериозната последица би била България да още веднъж да се окаже без държавно управление. Прокуратурата евентуално ще направи инспекция по към този момент подадените сигнали против депутати от Политическа партия, само че отново ще бъде упрекната в интервенция в политиката, счита доцент Киселова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР