Нормално е ГЕРБ отново да се опита да влезе в

...
Нормално е ГЕРБ отново да се опита да влезе в
Коментари Харесай

Доц. Наталия Киселова: Според мен ГЕРБ не иска да затвори окончателно вратата

" Нормално е ГЕРБ още веднъж да се опита да влезе в действителната политика и за мен до през днешния ден следобяд въпросът беше каква изгода ще има ГЕРБ от присъединяване с един представител в държавно управление. Според мен ГЕРБ не желае да затвори дефинитивно вратата, тъй като последствията могат да бъдат доста съществени за българската страна. "

Това разяснява конституционалистът доцент Наталия Киселова пред. Тя уточни още, че отиване на последващи избори значи, че те ще са през лятото и още веднъж излиза казусът с изборната интензивност.

По мотив приключването на записа от Националния съвет на " Продължаваме промяната " разяснява:

" Когато се сътвори Политическа партия като политически план, те се нарекоха " облачна партия ". В този смисъл част от техния живот минава в интернет, доста държат на Facebook и употребяват съвременни начини на връзка. Това има своите опасности и можем да кажем, че е обикновено, когато виртуално провеждаш такова съвещание, все някой да се изкуши да записва, с цел да не си води мемоари ".

Според нея част от нещата, които се приказват в записа на Политическа партия, се приказват и в другите партии, само че не по този метод. Относно разпределението на постове в страната съобщи, че записът би трябвало да бъде изслушан деликатно и да се откри какво споделят хората в него: " имаме желание " или " към този момент сме го създали ".

" Наказателният кодекс прави разлика точно сред това. По-скоро става дума за планове, само че те приказват все едно са спечелили изборите, имат 130 народни представители и към този момент разпределят постове ".

Според конституционалиста записът ще породи още политически звук, ще даде на прокуратурата опция да се изкаже, само че от това няма да произтече нищо. Сериозната последица би била България да още веднъж да се окаже без държавно управление.

Прокуратурата евентуално ще направи инспекция по към този момент подадените сигнали против депутати от Политическа партия, само че отново ще бъде упрекната в интервенция в политиката, счита доцент Киселова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР