Нормално е да има разследвания, когато има съмнения. Те не

...
Нормално е да има разследвания, когато има съмнения. Те не
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Поисканите имунитети на Йончева и Михайлов са целенасочено нападение

Нормално е да има следствия, когато има подозрения. Те не ни тормозят, имаме вяра невинноста на Елена Йончева и доктор Георги Михайлов, като седим зад тях като един. Обвиняват Йончева за пране на пари към КТБ. Делото "КТБ " се проверява от над 2 години, за какво в този момент се появяват някакви неща свързани с нея. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия.

"След като Елена Йончева разкри „ Кум-гейт “, снима неприятното положение на граничната ни ограда и още доста, в този момент се отвръща против нея. Това е удар против раследващ публицист. Това не е същинско обвиняване. Насърчавам Елена да продължи със своите следствия. Часове преди да бъдат поискани имунитетите на депутатите ни, Йончева ми сподели документ, който разкрива корупция в строителство. Този документ следва да бъде показан ", сподели още тя.

"Целенасочено е и нападението против доктор Георги Михайлов. Как по този начин ръководещите видяха наличието му, малко откакто той стана острието на вота на съмнение по тематика опазване на здравето ", попита Нинова.

"Ние не се записваме, само че и не получаваме заплати. Не харчим парите на народа. Няма да се регистритаме, до момента в който не забележим оставката на Валери Симеонов ", разяснява водачът на Българска социалистическа партия.

"В Българска социалистическа партия направихме изключителна тежка промяна по отношение на мандатите на депутатите. Партията резервира хорското доверие, стилът и промените ни дават резултат ", приключи Корнелия Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР