Нормално е 14-дневната карантина да създаде дискомфорт в сферата на

...
Нормално е 14-дневната карантина да създаде дискомфорт в сферата на
Коментари Харесай

Д-р Полина Карастоянова: 14-дневната карантина е дискомфорт за всички в туризма

Нормално е 14-дневната карантина да сътвори дискомфорт в областта на туризма. В момента обаче текат диалози с всички прилежащи на България страни и скоро ще станат ясни разпоредбите, по които летния сезон ще продължи.
Това съобщи пред bTV доктор Полина Карастоянова от Националния ръб по туризъм.

По думите и неоснователни са страховете на сънародниците ни, че няма да могат да пътуват през това лято. Това към днешна дата към момента е годно, само че в къси периоди обстановката ще бъде изменена в посока улеснение за всички.

„ Гърция предложи впечатляващ проект към Еврокомисията за европейска пътна карта и по какъв начин да се реализират пътуваният. Не е въпросът в това да се реализира пътуването, а всяко място да сътвори добра система на надзор и ръководство на даден престой “, акцентира специалистът.

Тя беше безапелационна, че най-силната маркетингова тактика през лятото ще е предлагането на хигиенични условия, хармония на обществена отдалеченост, както и физически и психически комфорт.

„ Безопасност и сигурност ще бъдат двата фактора, по който ще избираме своето пътешестване. Трябва да се сътвори възприятие за успокоение и гаранция “, разяснява Карастоянова.

Тя изясни, че позицията на Националния ръб по туризъм е за преразглеждане на модела за издаване на визи. Според нея е належащо въвеждането на електронни визи и понижаване на цената им.

„ Факт е, че Русия и Турция са наранени по-значително от ковид, само че това не трансформира тяхното значение като пазар “, продължи експертът.

Все отново тя прикани, в случай че тази година би трябвало да вършим избор за пътешестване, то първият вид да бъде България. По думите ѝ българският жител ще получи повече, по-добро качество, по-добро обслужване и по-специално отношение.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР