Нормалният край на един ненормален сговор е нови избори. Това

...
Нормалният край на един ненормален сговор е нови избори. Това
Коментари Харесай

Нинова: Нормалният край на този ненормален сговор е нови избори 


Нормалният завършек на един анормален сговор е нови избори. Това съобщи пред публицисти водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Тя добави, че този парламент е привършен и до момента не са водени диалози за поддръжка за втори мандат с „ Продължаваме промяната -Демократична България “.

„ Ако ПП-ДБ още веднъж „ клекнат “ след вчерашната им демонстрация, това към този момент е дъното на човешкото достолепие и на политическия морал. Тези хора към този момент нямат морал да ръководят, добави Нинова и засяга мнения на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС, че става въпрос за борба за службите, за основния прокурор, за правосъдната система. Нищо за политика, нищо за хората, нищо за стопанската система “, уточни Нинова.

„ ПП-ДБ прегърнаха мафията и „ изпраха “ Борисов “, сподели Нинова и добави, че е Българска социалистическа партия е алтернативата на този сговор.

„ Тези хора ги събраха страхът и алчността. Облякоха този сговор в евроатлантически целофан, който през вчерашния ден се скъса. Видяхте, че няма нищо евроатлантическо в такова държание. Борисов се опасява за себе си и единственото, което желае, е да оцелее и да си резервира кожата. Затова изгаря всичко в близост. Унищожи ПП-ДБ, изгаря личната си парламентарна група, изгори Мария Габриел, някои от групата му я назоваха „ царицата на шахматната му дъска “, оказа се, че тя е една пешка, която той движи и даже принуди да излъже. Това е неговата цел – да оцелее “, добави Нинова.

Според нея ПП-ДБ са създали едно от най-големите изменничества в модерната ни политическа история: „ Излъгаха хилядите, които са били на площадите и са желали същинска смяна. Няма по какъв начин това да свърши добре. Ние от Българска социалистическа партия имаме моралното право да го кажем, тъй като останахме единствените през тези години, които не се прегърнахме с мафията “, добави тя, представена от vesti.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР