Нормална ли е Миглена Каканашева или е абсолютно ку-ку? Това

...
Нормална ли е Миглена Каканашева или е абсолютно ку-ку? Това
Коментари Харесай

Паник атака в името на продажбите! Ваня Щерева разкри наглия цирк на Мегз! Виж Тук:


Нормална ли е Миглена Каканашева или е безусловно ку-ку? Това ще се запита всеки след потресаващите разкрития на Ваня Щерева за последната й нощ в къщата и последвалата паник офанзива на дизайнерката на идващия ден.

Снощният нервен пристъп на в къщата разсъни доста въпросителни, само че писателката, която нощес беше изгонена от шоуто, разкри истината за положението на моделиерката.

Щерева прекарала последната си нощ в къщата в компанията на Миглена, като двете си говорили доста и за най- разнообразни неща. В хода на диалога, Ваня й разказала, че преди време получила паник офанзива. Мегз й декларирала, че в никакъв случай не й се било случвало. Но се поинтересувала какво съставлява.

Писателката обстойно и нашироко й разказала какво се случва с човек, когато е в това положение.

На идващия ден, тъкмо при започване на живото предаване, Мегз внезапно получи… паник офанзива! Внезапният й припадък в началото шокира съквартирантите. Но от екипа на шоуто сякаш не бяха изключително сюрпризирани от следващия опит на дизайнерката да притегли вниманието върху себе си.

По същото време, когато Миглена Каканашева истерясвала по малкия екран, майка й пуснала в обществените мрежи реклама на роклята, с която е облечена щерка й, алармира зрителка в „ На кафе “.

Поредният опит за пиар на Миглена Каканашева обаче този път стигна много надалеч. От предаването вкараха лекарски екип в къщата и дадоха висока доза успокоителни на дизайнерката.

Съквартирантите не изглеждаха изключително обезпокоени от нервността на Мегз, нито пък коментаторите в студиото на Ники Кънчев.

Дали обаче е обикновено човек да се заиграва със здравето си по толкоз жесток метод, единствено и единствено да завоюва повече пари? Ситуацията с Миглена Каканашева към този момент си избива на патология. А също по този начин и на наближаващ банкрут.

Отчаяния пиар на дизайнерката демонстрира единствено, че бизнесът й има съществени проблеми. Най- евентуално Мегз е изгубила благодетеля си и в този момент изпитва мощни усложнения да поддържа блестящия имиджа на марката. Затова се е навила да влезе в къщата, като множеството участници през последните години – финансови проблеми. Затова трепери дали Биг Брадър няма да я накара да облече гащеризон, вместо роклята, която популяризира денем в обществените мрежи. Плаче, когато я назовава по малко име, вместо с името на марката й.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР