Нормализира се обстановката в Смолянска област след проливните валежи през

...
Нормализира се обстановката в Смолянска област след проливните валежи през
Коментари Харесай

​Отменено е бедственото положение в девинските села

Нормализира се ситуацията в Смолянска област след проливните превалявания през последните дни. От тази заран е анулирано бедственото състояние в девинските села Осиково, Михалково и Чуруково. В Чепеларе бедственото състояние остава в действие.

Девин

До 13 часа през днешния ден ще бъде затворен основният път Кричим-Девин на входа на село Осиково. В момента там се прокопава канал, по който да се отече реката, наводнила пътя.

От пътната организация оповестиха, че краткотрайно е лимитирано и придвижването по пътя Михалково - Кричим поради на ремонт на водопроводната мрежа. Обходният маршрут е през Девин и Широка лъка.

От понеделник стартира описването на вредите в потърпевшите села. Очаква се в понеделник да стартира обрушване на скалите край срутището преди Забърдо и Чудните мостове, пътят за естествената забележителност остава затворен.
 Постепенно се възстановява ситуацията в Смолянско и Пловдивско след преваляванията Постепенно се възстановява ситуацията в Смолянско и Пловдивско след преваляванията
Със прекъсването на дъждовете обстановката и в Смолянско, и в Пловдивска област последователно се възстановява.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР