Нормален и психично стабилен ли е Евгени Генчев?! Това се

...
Нормален и психично стабилен ли е Евгени Генчев?! Това се
Коментари Харесай

Той нормален ли е?! Вижте какво заяви Евгени за Валерия! (ще се опулите)

Нормален и психологично постоянен ли е Евгени Генчев?! Това се питат консуматори в нета, откровено разтревожени за положението на любимеца си от " Ергенът ". Поне по време на формата, пианистът показваше по-голяма непоклатимост и улегналост, в този момент обаче прати всички в тъча.

Поводът е Валерия Георгиева и методът, по който пловдивчанинът я назова. След цирка, който му спретна тя пред всички на рождения си ден, след метода, по който жестоко го изгони от фотографията, а и от заведението и след гадния взор и звук, с които му говореше...

Е, след цялата тази мръсотия и оскърбление, Генчев взе, че назова кучкарката своя " жена ". Жена бе, жена! Все едно към този момент са се взели, венчали са се и са се клели във честност.

В свое малко изявление преди ден, Генчев споделяше по какъв начин не обича да разгласява свои персонални фотоси и прекарвания в мрежите и счита да си остане по този начин.

" Аз в никакъв случай не съм афиширал персоналния си живот и не очаквайте, че ще стартира да го върша в този момент с жена ми. Това няма да стане, а и е мой избор и право ", заинати се Генчо, само че думата " жена ми " безусловно взриви почитателите му.

" Каква жена бе, идиоте?! Тая трябваше да я нариташ от живота си още на тъпото й празненство. Всеки съответен мъж би го направил. Срам и срам! ", гневят се в нета.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР