Норич изпадна от Висшата лига след загуба с 0:2 от

...
Норич изпадна от Висшата лига след загуба с 0:2 от
Коментари Харесай

Ясен е първият изпадащ от Висшата лига

Норич изпадна от Висшата лига след загуба с 0:2 от Астън Вила. "Канарчетата " са последни в таблицата с 21 точки и от идващия сезон се завръщат във второто равнище на британския футбол Чемпиъншип. Влезлият наложително ощеДани Ингс изигра основна роля за триумфа на Вила, като се регистрира с гол и асистенция и изкачи бирмингамци на 13-а позиция в класирането.

Футболистите на Джерард направляваха протичащото се на терена от първата минута, въпреки “канарчетата” да опитваха да изненадат бирмингамци.

Оли Уоткинс откри резултата в 41-ата минута, когато получи пас от появилия се на терена единствено минута преди този момент Ингс. Бившият състезател на Ливърпул размени наложително Лион Бейли. Малко по-късно в срещата играчите на Дийн Смит можеха да доближат до равенството, в случай че Уилямс бе съумял да прати топката в мрежата отблизо разстояние.

През второто полувреме Ингс бе в основата на удвояването на задатъка на Вила, като точно той съумя да се разпише за своя тим в третата минута на добавеното време.

Норич остана с едвам 21 точки от 34 мача, което към този момент публично значи, че през идната година те ще са част от Чемпиъншип. Тимът тъкмо над чертата е Лийдс с 34 точки от 34 срещи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР