Норич и Манчестър Юнайтед играят при резултат 0:1 в среща

...
Норич и Манчестър Юнайтед играят при резултат 0:1 в среща
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Норич - Манчестър Юнайтед 0:1, Роналдо откри от дузпа

Норич и Манчестър Юнайтед играят при резултат 0:1 в среща от 16-ия кръг на британската Висша лига. Попадението означи Кристиан Роналдо от дузпа.

Преди срещата "канарчетата " бяха на последната 20-а позиция в таблицата с 10 точки, колкото имат и отборите на Бърнли и Нюкасъл. Манчестър Юнайтед влезе в мача като 7-ми в класирането на Премиър Лийг. През седмицата "червените дяволи " направиха тъждество 1:1 с швейцарския Йънг Бойс в мач от шести кръг на груповата фаза на Шампионската лига.

В първите десетина минути нямаше рискови положения пред една от двете порти, само че домакините бяха надалеч по-дейни. Хубав пробив на Теему Пукки едвам не откри негов съотборник на точката за дузпата в преференциална позиция, само че навременна интервенция на Мактомини предотврати по-големи неприятности за Де Хеа.

Около четвърт час след началото на мача пристигна първата добра опция за Юнайтед - Алекс Телес стреля от директен свободен удар, а топката се отби поредно в главата на Сарджент, който бе на стената, както и в гредата зад Тим Крул, след което излезе в корнер.

Теему Пукки не съумя да овладее добре една топка и да стреля, останал фронтално против Давид де Хеа, малко преди да е минал половин час игра. Няколко минути по-късно Кристиано Роналдо бе изведен по страховит метод против Тим Крул, португалецът залъга двама футболисти в жълто-зелен екип и стреля с левия си крайник, само че нидерландският пазач отрази. В последната минута на първото полувреме Хари Магуайър стреля рисково с глава, само че Крул за следващ път бе на висота и мазета в ъглов удар.

В началото на втората част Плачета се освободи от Магуайър и стреля към вратата на "червените дяволи " от близко, само че Де Хеа внимаваше. Няколко минути по-късно Пукки получи топката на границата на наказателното поле, обърна се добре и стреля с по-слабия си ляв крайник тъкмо под гредата, само че единствено страхотната интервенция на Де Хеа предотврати сигурен гол за Норич. При ъгловия удар след спасяването на испанеца, Сьоренсен стреля с глава, само че кълбото се отби в състезател в алено и още веднъж излезе в корнер.

В 73-ата минута Кристиано Роналдо бе повален в наказателното поле и Дарън Ингланд не се поколеба да уточни бялата точка. Зад топката застана пострадалият Роналдо, който с мощен удар откри, оставяйки Тим Крул без никакъв късмет.

Норич - Манчестър Юнайтед 0:1

0:1 Кристиано Роналдо 75`

Норич(5-3-2): Крул - Аарънс, Кабак, Ханли(20` - Сьоренсен), Янулис, Плахета(69` - Кантуел) - Рупп, Гилмор, МакЛийн - Сарджент, Пукки

Старши треньор: Дийн Смит

Манчестър Юнайтед(4-2-2-2): Де Хеа - Далот, Магуайър, Линдельоф, Телес - МакТомини, Фред - Фернандеш, Санчо(67` - Грийнууд) - Роналдо, Рашфорд

Старши треньор: Ралф Рангник

Съдия: Дарън Ингланд

Стадион: "Керъу Роуд ", Норич
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР