Нора Шопова е едно от новите лица в Нова телевизия.

...
Нора Шопова е едно от новите лица в Нова телевизия.
Коментари Харесай

Нора Шопова показа приятеля си, ето какво разкри още

Нора Шопова е едно от новите лица в Нова телевизия. Тя ще води прогнозата за времето. Родена е в Панагюрище и приключва „ Право “ в УНСС. След това построява сполучлива фешън кариера. Тя се снима за редица фешън списания и е първата българка, която два пъти театралничи за корицата на стилното списание „ Vogue “. Нора реши да покаже мъжа до себе си. Оказва се, че двамата се срещат в УНСС, до момента в който учат „ Право “. Момчето се споделя Траян и откакто приключва, продължава своето развиване точно в областта на образованието си. В момента той е съосновател на една от най-известните консултантски компании у нас.

Траян е доста добър в работата си, споделят доближени. Той към този момент е притежател на редица влиятелни награди. Нора Шопова ще води прогнозата за времето на мястото на Деси Банова. В изявление тя споделя за това дали се вижда като президентша. „ Наистина мога да се омъжа за президент. Ако моята половинка реши да се кандидатира за подобен, съгласно мен би бил страховит държавен глава “, споделя младата синоптичка.

По отношение на любовта си с Траян, Шопова е безапелационна, че това е индивидът за нея.

Тя споделя, че без неговата помощ не би могла да реализира нищо. По отношение на новото й амплоа, Шопова не крие насладата си: „ Много желаех да се занимавам с нещо в България и да имам непрекъснат всекидневен ангажимент. Работеше ми се в телевизия и когато получих предлагането да се причисля към екипа на Прогнозата на времето на Нова, се почувствах безусловно готова да скоча в това предизвикателство “.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР