Нора Нова, както е артистичният псевдоним на певицата от близкото

...
Нора Нова, както е артистичният псевдоним на певицата от близкото
Коментари Харесай

Скандални разкрития за мошеничката, която ощети родни звезди с милиони

Нора Нова, както е артистичният псевдоним на певицата от близкото минало Ахинора Куманова, е единствената звезда, която не се е поддала на мошеническите схеми на Ирина Аткова, написа " Галерия ". Както е известно, скандалната финансистка, която е в неопределеност от август 2017 година, беше персонален банкер на Мартин Петров. В продължение на години Аткова прилагала всевъзможни измамнически схеми и източвала влога на някогашния ни футболен национал от 3,8 милиона лв.. Петров е завел дело, на което следва да бъде даден ход в Софийския градски съд.

Не единствено футболната звезда пострада от Ирина Аткова. И известната певица Богдана Карадочева е станала жертва на мошеничката. В случая банкерката е работила по друга скица. Тя не източвала парите на Богдана, а се сближила с нея, след което убедила певицата сама да изтегли сумата от влога си и да й я даде, с цел да може Аткова да я " развърти “. 

Карадочева не призна за каква сума става дума, само че пък добави, че и брат й Бойчо също е бил жилнат от Ирина.

Абсолютно същата скица за машинация изпечената мошеничка се пробвала да приложи и по отношение на Нора Нова, като предложила на певицата да й даде 100 000 лева от продажба на парцел, които да " завърти “ в сполучлив бизнес. Ахинора обаче единствена от останалите звезди се усъмнила в държанието на Аткова, отказала да й даде пари и даже алармирала за опит за машинация.

Ирина Аткова продължава да е в неопределеност, а на Мартин Петров му следва да си върне близо четирите милиона лв. в съда, за чиято загуба няма никаква виновност.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР