"Нора Недкова спечели по съмнителен начин." твърди една от участничките

...
"Нора Недкова спечели по съмнителен начин." твърди една от участничките
Коментари Харесай

Моделка: Мис Плеймейт е нагласен!

"Нора Недкова завоюва по подозрителен метод. " твърди една от участничките на тазгодишното издание на състезанието "Мис Плеймейт ".

Марешка Глущук споделя пред "България през днешния ден ", че счита, че състезанието е нагласен и победителката е определена авансово по непочтен по отношение на останалите девойки метод.

"(Нора Недкова) През цялото време закъсняваше за подготовките, не спазваше нито едно от разпоредбите и беше твърдо уверена, че ще завоюва тази корона. Останалите участнички се измъчихме да танцуваме с евтини токчета, а Нора излезе със своите, без да е разрешено. Ползваше персонален гримьор и коафьор, а не отредените за задачата. Не считам, че това е почтено ", споделя още Глущук.

Освен, че се е употребила с повече привилегии от другите участнички, новата Мис Плеймейт била и интригантка - злословила зад тила на девойките, споделя още Глущук.

"Не се имам за по-красива, само че бях честна. Другите девойки също бяха правилни. Стояхме гладни, чакахме часове около фотосите на корицата. Недкова пристигна с пет часа забавяне, като че ли не се е случило нищо. Имаше и различен противен случай–трябваше да се явим без грим и прическа. Тя дойде с дискотечен опушен грим и никой не й направи забележка. Супер нагла и нахална е, бута се на всички места и непременно. Дано в този момент й е олекнало, че завоюва короната ", споделя още участничката в състезанието.

Въпреки, че новата Мис Плеймейт Нора Недкова твърди, че няма никой зад тила си и почтено си е спечелила славата и купата, то в родната ѝ Варна циркулират клюки, че бащата на плеймейтката е авторитетен човек и по тази причина тя е станала Мис Плеймейт.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР