Ноося гербът на София на ревера си, защото в него

...
Ноося гербът на София на ревера си, защото в него
Коментари Харесай

Антон Хекимян обяви приоритетите си за София и разкри защо Васил Терзиев не трябва да става кмет

Ноося гербът на София на ревера си, тъй като в него са вплетени всички цели и задания, които сме си сложили да осъществим в идващите 4 години. София е прелестен град и ние би трябвало да продължим да развиваме това, което е направено досега. Аз и моят екип желаеме да създадем Витоша по-достъпна и да отворим минералните бани на столицата, само че най-важното е да бъдем обединени. Трябва да стана кмет, с цел да приключим започнатите линии на метрото, с цел да създадем нови линии на метрото, с цел да създадем нови 100 км троторари годишно, с цел да създадем 100 нови паркинга, с цел да продължим да обновяваме градския превоз и да създадем София по-сигурен град.  Г-н Терзиев не би трябвало да става кмет, тъй като е повдигнат от партии, които в последните години единствено дават обещание и не извършват. Идеите на господин Терзиев и господин Бонев са нерализируеми. 

Това съобщи претендентът за кмет на София от ГЕРБ - СДС Антон Хекимян, който взе участие в избирателен спор по NOVA с претендента на ПП-ДБ Васил Терзиев. 

" Данъците на софиянци не би трябвало да бъдат вдигани. Аз ще работя за това най-малко 2% от налозите на софиянци да се връщат в общината и да се реинвестират в града. Ако господин Терзиев събира несъбираемите налози на софиянци, както господин Асен Василев ги събира на национално равнище, тежко ни и горко. Искам да кажа на софиянци да събират разделно боклука си, тъй като по този начин няма да заплащат такса боклук. а ще заплащат единствено такса за боклука, който са изхвърлили. Нашата цел е да обединим софиянци, че боклукът се преработва разделно ", разгласи той. 

" В София има синя и зелена зона. Нашата работа е да построяваме нови паркинги и да заличаваме калните точки. В София има 1 млн. автомобила. Ние би трябвало да убедим софианци да не се качват на колите си, с цел да стигнат до центъра. Това ще стане с възстановяване и осъвременяване на градския превоз, както и със градеж на нови метро линии. Ще работим и за лични паркинги ", разкри Хекимян.  

" Със сигурност има проблем с публичните проблеми, който би трябвало да бъде решен. Трябва да се влага в построяването на публични тоалетни ", съобщи претендентът за кмет от ГЕРБ - СДС.  

" Над 140 декара нови паркове - това е нашият ангажимент за идващите 4 години. И ще го реализираме. Планираме 7 нови парка. Започваме с тези 17 декара до църквата „ Рождество Христово “ в „ Младост “ 3. Другите, които следват са: парк „ Мокренски проход “ в „ Красно село “, както и в регион „ Студентски “, „ Витоша Водноелектрическа централа Симеоново “, „ Манастирски ливади “, които несъмнено имат потребност от нови зелени пространства. Един от плановете е обновяването на парк „ Славия ”, където се намираме и още 8 от обичаните паркове в София, измежду които са парк „ Заимов “, „ Овча купел “, „ Св. Никола “ и „ Хиподрума “, безапелационен бе Антон Хекимян. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР