Номинирата за Грами мултиплатинена изпълнителка Холзи представи още един сингъл

...
Номинирата за Грами мултиплатинена изпълнителка Холзи представи още един сингъл
Коментари Харесай

Ново от Холзи - „You Should Be Sad“ (ВИДЕО)

Номинирата за Грами мултиплатинена изпълнителка Холзи показа още един сингъл от идния си нов албум.

Парчето е озаглавено „ You Should Be Sad “ и е съпроводено от публично видео, дело на Колин Тили.

Песента е включена в третия студиен албум на Холзи - „ Manic “, който към този момент е на пазара.

От 2015 година досега изпълнителката е осъществила над 25 милиарда стрийма в международен мащаб и над 11 млн. продадени албума.

През този интервал Холзи е номинирана за Грами и свети от кориците на редица влиятелни списания, измежду които Rolling Stone, Cosmopolitan, NYLON, Forbes, Playboy, Billboard.

Дебютният ѝ албум „ Badlands “ е сертифициран с платинен статус по продажби от RIAA в границите на една година след премиерата си.

С втория си платинен албум “hopeless fountain kingdom ” Halsey окупира #1 на Billboard 200. Албумът включва двойноплатинения шлагер “Now or Never ” и четириплатинения “Bad at Love ”.

С триумфа на шесткратно удостоения с платинен статус сингъл “Without Me ” Холзи остави забележителна диря в историята на международната музика като първи и единствен изпълнител-жена с най-малко три части в Billboard Hot 100, всяко от които се е задържало 50 седмици в класацията.

Холзи добави във визитката си и четири пъти платинения сингъл „ Eastside “ в колаборация с топ изпълнителите на интернационалната поп сцена Бени Бланко, Калид, The Chainsmokers, както и 11 пъти платинения сингъл „ Closer “, в който тя е посетител реализатор.

Със сингъла “Without Me ”, за който Холзи сграбчи статуетка за обичана поп-рок ария на Американските музикални награди, певицата прекара 2 поредни седмици под #1 в Hot 100 при започване на 2019 година и парчето се трансформира в първия ѝ солов план на върха на класацията.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР