Номинираният за премиер от ПП/ДБ цитира Радев: Какъв е този

...
Номинираният за премиер от ПП/ДБ цитира Радев: Какъв е този
Коментари Харесай

Дано успеят да вдигнат самолета, за да не закъснеят: Кирил и Асен от Прага направо на срещата в НС

Номинираният за министър председател от ПП/ДБ цитира Радев: Какъв е този катарзис с настояването на оставката на Гешев
„ Много значимо е да знаем освен какво, а и по какъв начин желаеме да реализираме нещата. Добри планове доста пъти са изявления. Сутринта чух и президента, който се учуди какъв е този катарзис с настояването на оставката на Гешев. Това, което желаеме ние, е гаранция, че положителните планове ще бъдат осъществени “.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание претендентът за министър председател на ПП-ДБ акад. Николай Денков.

„ Искаме да чуем какво възнамерява Мария Габриел, има много въпроси - дали става въпрос единствено за промяна на един човек, или за цялостна правосъдна промяна. Очакваме срещата с ГЕРБ-СДС, която ще е през днешния ден в 17.00. Няма настройки за смяна, желаеме да разберем другата страна какво предлага “, сподели той.

„ Нека да забележим какво ще изясни през днешния ден претендентът за министър председател и то дали звучи реалистично. Човек като живее в Брюксел, малко по-различно наподобяват нещата, в сравнение с в случай че живеят в София. Защо внезапно в този момент внезапно се промени отношението към Гешев откакто толкоз години беше настойчиво защитаван “, пита Денков.

„ Кирил Петков и Асен Василев са в Прага, нека не закъснее самолета, само че те от него идват напряко на срещата “, добави Денков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР