Номинираният за премиер от „Има такъв народ“ Пламен Николов не

...
Номинираният за премиер от „Има такъв народ“ Пламен Николов не
Коментари Харесай

Пламен Николов не бил австрийски абсолвент, работил по научен проект там

Номинираният за министър председател от „ ИТН “ Пламен Николов не е получил научна степен в университета „ Алпа Адрия “ в Клагенфурт (Австрия), а е бил специализант със предпазен теоретичен план там, изясни самият той пред Българска телеграфна агенция, откакто в медии в алпийската република беше издигнат въпроса за образованието му.

Пред организацията ръководителят на икономическия отдел на в. „ Клайне Цайтунг “ уточни, че след публично питане в университета не е излязла никаква информация за студент или абитуриент с такова име. Освен това го нямало и в регистъра на Съюза на австрийските библиотеки, където се съхраняват всички писмени работи на студентите в Австрия.

Николов е обяснил пред Българска телеграфна агенция, че е редно запитването от австрийска страна, да бъде отправено не към университета в Клагенфурт, а към австрийското министерство за обучение, просвета и просвета, защото става въпрос за теоретичен план „ Феноменологията и етапите на прекарване при възприемането на субективното време “.

„ Благодарение на него съм защитил своя дисертационен труд пред ВАК “, разясни Николов пред организацията, като по думите му локалното министерство е присъдило стипендията „ Ернст Мах “ и университетът в Клагенфурт просто е бил мястото, където е правил създаването си с ресурсите на библиотеката и помощта на трима професори, двама от които са живи и през днешния ден – Манфред Мозер и Михаел Полемис.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР