Номинираният за Оскар режисьор Джеймс Манголд представя Пълно ускорение“ (Ford

...
Номинираният за Оскар режисьор Джеймс Манголд представя Пълно ускорение“ (Ford
Коментари Харесай

„Пълно ускорение“ - историята на едно приятелство, което завинаги промени историята на автомобилните състезания (СНИМКИ/ВИДЕО)

Номинираният за Оскар режисьор Джеймс Манголд показва „ Пълно ускоряване “ (Ford v Ferrari) - филм, въодушевен от същинската история на едно другарство, което вечно промени историята на автомобилните надпревари.

През 1959 година Карол Шелби (Мат Деймън) е на върха откакто печели най-трудното автомобилно съревнование – 24-те часа на Льо Ман.

Но най-големият му успех скоро е последван от съкрушителна вест – неустрашимият тексасец научава, че страда от съществено сърдечно заболяване, което ще му попречи да се състезава още веднъж.

Безкрайно изобретателният Шелби стартира да проектира и продава коли с екип от инженери и механици, измежду които е и темпераментният тест-пилот Кен Майлс (Крисчън Бейл).

Британски първенец и предан брачен партньор, Майлс е талантлив зад кормилото, само че също по този начин е високомерен, нахален и несклонен на взаимни отстъпки.

След като колите на Шелби се показват почтено на Льо Ман против Енцо Ферари, от Форд го наемат да проектира най-хубавия спортен автомобил - машина, която да победи Ферари на тежката френска писта.

Решени да съумеят все пак, Шелби, Майлс и екипът им ще би трябвало да преодолеят законите на физиката, корпоративното вмешателство и своите персонални демони, с цел да основат един революционен автомобил, който ще превъзхожда всички останали.

Но тези смели мъже ще трябват да платят висока цена за успеха.

Главните функции в „ Пълно ускоряване “ са поверени на Мат Деймън, Крисчън Бейл, Джон Бърнтал, Катрина Балф, Трейси Летс, Джош Лукас. Сценаристи на лентата са Джез Бътъруърт, Джон-Хенри Бътъруърт, Джейсън Келър. Режисьор и продуцент е Джеймс Манголд. Музиката е дело на Марко Белтрами и Бък Сандърс.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР