номинира досегашният управник на Стара Загора Живко ТодоровЖивко Тодоров е

...
номинира досегашният управник на Стара Загора Живко ТодоровЖивко Тодоров е
Коментари Харесай

ГЕРБ отново номинира Живко Тодоров за кандидат-кмет на Стара Загора

номинира досегашният властник на Стара Загора Живко Тодоров  Живко Тодоров Живко Тодоров е роден на 21 септември 1981 година в гр. Стара Загора, България. Завършва ГПЧЕ „ Ромен още веднъж за кмет на града, оповестиха от партията за bTV.

Тодоров е роден на 21 септември 1981 година в Стара Загора. Завършва ГПЧЕ " Ромен Ролан " – Стара Загора с британски и немски език и Софийския университет " Св. Климент Охридски " със компетентност " Европеистика ".

Работил като специалист в правенето и ръководството на планове за кандидатстване по стратегии на Европейски Съюз в Община Стара Загора и Областната администрация в Стара Загора.

Избран е през 2009 година за депутат в 41-ото Народно заседание от Политическа партия. От 29 юли 2009 до 5 май 2010 година е заместник-председател на Комисията по външна политика и защита, като от 5 май 2010 до 2 септември 2010 година е неин ръководител.

От 4 септември 2009 до 26 януари 2011 година е началник на Постоянната делегация на Народното събрание в Парламентарната асамблея на Съвета на Европа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР