Номинацията на режисьора на Бохемска рапсодия Браян Сингър е била

...
Номинацията на режисьора на Бохемска рапсодия Браян Сингър е била
Коментари Харесай

Изключиха режисьора на Бохемска рапсодия от номинираните за БАФТА

Номинацията на режисьора на " Бохемска рапсодия " Браян Сингър е била отстранена от премиите БАФТА поради обвиняванията, че е тормозил полово малолетни момчета, оповестява Би Би Си.

От БАФТА обявиха, че все пак " Бохемска рапсодия ” „ остава номинирана ” за най-хубав английски филм, само че номинацията на Сингър е била „ прекъсната ”.

Обвиненията идват от публикация в списание „ Атлантик “, в която се цитират четирима мъже, които не са говорили обществено преди.

Сингър отхвърля обвиняванията и ги назовава „ хомофобско леке ”.

Той бе уволнен като режисьор на „ Бохемска рапсодия “ единствено три седмици, преди да приключат фотосите, поради „ непристойно държание на снимачната площадка. ”

Сингър обаче твърди, че е бил болен, а студиото „ не е желало да се съобрази ” с него по време на заболяването му. Името му остава в надписите.

В изказване, публикувано в сряда, БАФТА оповестиха, че обвиняването за държанието на режисьора е „ безусловно неприемливо и несъвместимо ” с техните полезности.

От академията „ схващат, че Сингър отхвърля обвиняванията ”, само че съмнението остава в действие, „ до момента в който казусът с обвиняванията не бъде решен ”. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР