Номинацията ми за водач на листата на БСП в Хасковска

...
Номинацията ми за водач на листата на БСП в Хасковска
Коментари Харесай

Велизар Енчев: Номинацията ми бе от БСП в Хасково 

Номинацията ми за лидер на листата на Българска социалистическа партия в Хасковска област бе направена от локалната организация. За това бях персонално известен от госпожа Емилия Масларова – регионален водач на БСП- Хасково. 24 часа по-късно тази номинация бе доказана по телефона и от ръководителя на Хасковската градска организация господин Камен Тодоров. Това споделя в писмо Велизар Енчев, който на постоянните парламентарни избори от 4 април т.г.,бе лидер на алената листа.

По време на предизборната акция не съм чул нито едно несъгласие против тази номинация както от членове на Българска социалистическа партия, по този начин и от жители на региона, написа още той.

Писмото, изпратено през днешния ден до marica.bg, той е изпратил и до централни медии, задето е наименуван парашутист в информации за изборните резултати от април и идния избор.

На 4 април, Българска социалистическа партия завоюва единствено един мандат в хасковския изборен регион, вместо предходните 3. Още преди изборите локални социалисти недоволстваха, че с лидер, който не е локален, това ще се случи.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР