Номинацията ми от - Благоевград я приемам като знак на

...
Номинацията ми от - Благоевград я приемам като знак на
Коментари Харесай

Пеевски впечатлил със знания Елена Йончева

Номинацията ми от - Благоевград я одобрявам като знак на благодарност за триумфите ми в името на България, съобщи пред бТВ от Страсбург евродепутатът Елена Йончева  Елена Йончева Елена Йончева е български публицист. Родена е на 27 май 1964 година в град София. Йончева е работила в.

Тя разкри триумфите си в Европа, един от които е обвързван с миграцията, поради която Европа сега е един разграден двор. 

Йончева описа, че персонално в действителност я е поканил на среща и я е изненадал с данните за работата й.

Иначе съгласно Елена Йончева  Елена Йончева Елена Йончева е български публицист. Родена е на 27 май 1964 година в град София. Йончева е работила в тя е получила номинация, само че не е осведомена с регламента на партията. 

Евродепутатката показа обаче, че в Екологичен потенциал работи извънредно добре с Илхан Кючюк  Илхан Кючюк Илхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 година в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 година е. 

Елена Йончева  Елена Йончева Елена Йончева е български публицист. Родена е на 27 май 1964 година в град София. Йончева е работила в разкри, че ще одобри поканата на Движението, в случай че има цялостна независимост да работи по значими тематики, измежду които е и медийната независимост.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР