Номинациите за наградите Еми 2021 бяха обявени вчера, 13 юли,

...
Номинациите за наградите Еми 2021 бяха обявени вчера, 13 юли,
Коментари Харесай

Кой спечели войната на стрийминг платформите

Номинациите за премиите Еми 2021 бяха оповестени през вчерашния ден, 13 юли, и ние персонално останахме леко сюрпризирани. Дори не толкоз от неналичието на многообразие при номинациите в категориите, а от обстоятелството, че Netflix загуби борбата с съперниците си.
 Наградите Еми 2021 и кои са номинираните в по-интересните категории
Кои са номинирани за премиите Еми 2021

Има ли изненади

Миналата година стрийминг платформата означи връх със 160 номинации, само че тази остава едвам на трето място по този индикатор.

Disney е отличник тази година със своите 146 номинации в другите категории. На второ място остават HBO, които с помощта на HBO Max имат 130 номинации . 94 за HBO и 36 за стрийминг платформата.

И на трето място идва хегемонът от предходната година - Netflix. Стрийминг платформата изостава с една номинация зад HBO - 129 .

Далеч от впечатляващите резултати на главните съперници остават NBC, които имат 46 номинации, Peacock с две и Bravo с осем.

Перлите в короните на стрийминг платформите се оказаха The Crown за Netflix и The Mandalorian за Disney+ с 24 номинации. За HBO отличниците са " Страната на Лъвкрафт " и " Мер от Ийсттаун " с 18 номинации.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР