Номинациите в 7-те категории на конкурса ще станат известни в

...
Номинациите в 7-те категории на конкурса ще станат известни в
Коментари Харесай

Над 90 кандидатури за „Наградите на БАИТ” 2020


Номинациите в 7-те категории на състезанието ще станат известни в средата на февруари
(снимка: БАИТ)

Общо 93 регистрации от персони, компании и институции бяха направени до края на периода за присъединяване в 10-то издание на състезанието „ Наградите на БАИТ ”, оповестиха от браншовата организация .

Най-много има в категорията Успешен български ИКТ продукт/услуга – 23. Следват категориите Образователна премия и Младежка премия, надлежно с 19 и 15 кандидатури.

Сред поръчките за премия в категорията Успешен български ИКТ продукт/услуга попадат:

В категорията Образователна премия сили ще мерят компании, висши учебни заведения, обществена администрация, асоциация на приключилите ТУЕС, възпитаници и учители от страната, просветителни начинания, за които образованието се е трансформирало в задача. Мисия, чиято цел е обезпечаване на качествено, налично и съответстващо за актуалния свят обучение.

15 новаторски ИКТ планове на възпитаници и студенти от цялата страна в категорията Младежка премия дават поръчка за сполучливо развиване на българските младежи в областта на осведомителните и информационни технологии.

Оспорвана ще бъде конкуренцията и в категория Публична администрация. За нея има подадени 13 кандидатури. 9 български общини, държавна организация и направление в столична община ще се състезават с внедрените от тях планове за административно обслужване на жителите и бизнеса.

В категорията Start UP се състезават 8 компании с новаторски планове в областта на виртуалната действителност, образованието, земеделието и други браншове на българската стопанска система за основаване на устойчива среда за предприемачество и разработка на решения.

В категория Успешен ИКТ план в изгода българската стопанска система се конкурират 9 доста забавни плана, измежду които план трудово социализиране на хора с увреждания, смарт робот за потребностите на лечебно заведение, план в областта на услугите за дома и офиса и други
още по тематиката
6-има публицисти от разнообразни медии от цялата страна са подали поръчка за присъединяване в категория Журналистически принос.

Предстои оценяване от журито на подадените планове, като номинациите в обособените 7 категории ще станат известни в средата на февруари. И тази година ще бъде връчена Наградата за специфичен принос, която се дава по решение на журито посредством вътрешни номинации.

Наградите ще бъдат връчени на публична гала през м. февруари 2021 година Датата и мястото ще бъдат оповестени в допълнение. Кампанията и церемонията по награждаването се организират под патронажа на Президента на Република България.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР