“Номинациите означават уважение. В крайна сметка всичко е въпрос на

...
“Номинациите означават уважение. В крайна сметка всичко е въпрос на
Коментари Харесай

Депесар възмутено: Как Пеевски да няма общо с ДПС?!

“Номинациите значат почитание. В последна сметка всичко е въпрос на негово решение. Той има други задания, занимава се с бизнес и може би на фона на всичко това, което за жалост виждаме - че на неговия тил се мъчат да влизат партии и депутати в Народното събрание, това е доста тъжно за българската политика…”, уточни Янков.

Това значи ли, че Движение за права и свободи и Пеевски към този момент нямат нищо общо, попита журналистът Мария Цънцарова в студиото.

“Как Пеевски да няма общо с Движение за права и свободи?!”, попита съвсем афектирано в ефира на bTV Янко Янков, част от гражданската квота на Движението. Заедно с него студиото бе и Петър Чобанов.

“Той си беше от гражданската квота. И аз като представител на Сливенския район съм му казвал доста пъти - той направи страхотни дарения! Делян Пеевски е една уважавана фигура в ДПС”, изясни ще Янков.

Янков съобщи и че научил доста от почетния ръководител Ахмед Доган.

" Това, което знам от доктор Ахмед Доган е, че в действителност изборите се печелят, когато се стартира дейна работа от края на преходните избори. За нас беше извънредно значимо да имаме настояща, точна информация, да забележим да имаме доста добра организационна активност и да се срещнем на място с действителните проблеми на България, да можем да ги презентираме тъкмо и съответно ", уточни още Янков.

Иначе гостуването им мина без изключително доста изненади. Чобанов подчертава върху Програмата за интензивен, новаторски, стопански напредък, която “предлага решение на проблемите”. Милиарди се чака да потекат от Брюксел за обезпечаване на зелена стопанска система, въпреки всичко.

" Имаме огромен проблем с бизнес средата. Нямаме задоволително вложения. По вложения в стопанската система се върнахме на равнища от 2006 година, нямаме задоволително заети. След световната рецесия, до края на 2020 година ни напуснаха 360 хиляди Ние би трябвало да рестартираме бизнес средата, да създадем опция за работни места. Това ще се направи като се понижат регулациите, като се разреши на бизнеса да диша, както беше през 2013 г.”, означи Чобанов. За по-малко регулация се разгласи и преди към седмица в ефира на Българската национална телевизия и различен от Движение за права и свободи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР