„Номер едно - всичко говори само по себе си. Няма

...
„Номер едно - всичко говори само по себе си. Няма
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: БСП е номер 1 в бюлетината, всичко говори само по себе си

„ Номер едно - всичко приказва единствено по себе си. Няма потребност от нумерология, всичко е ясно. “

Така секретарят на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов разяснява жребия на ЦИК за номерата, с които партиите ще бъдат записани в бюлетината за парламентарните избори на 2-ри април. На тегленето присъстваше и членът на Националния съвет на партията Иван Ченчев.

„ Ние вървим напред, неслучайно сме на 130 години. Знаем какво да създадем и можем да го създадем. Най-важното нещо за нас е спокойствието, мирът и приходите на жителите “, съобщи още социалистът пред медиите.

Гуцанов напомни, че в последните парламенти Българска социалистическа партия беше единствената партия, която съумя да реализира и безплатните учебници до 12-ти клас, и повдигането на пенсиите и минималната работна заплата:

„ Все неща, които се говореше, само че никой нямаше волята и не смееше да ги направи - по този начин, както Българска социалистическа партия ги направи “, посочи той.

По думите на социалиста на предварителните парламентарни избори Българска социалистическа партия чака добър и сериозен резултат:

„ Такъв, какъвто подхожда на Българската социалистическа партия, тъй че да знаем по какъв начин да променим страната си. А ние в действителност знаем и можем да го създадем “, заключи той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР