Номер Едно АДВ е един от водещите директни вносители и

...
Номер Едно АДВ е един от водещите директни вносители и
Коментари Харесай

"Номер Едно АДВ" защитава името си всеки ден

" Номер Едно АДВ " е един от водещите директни вносители и снабдители на едро на рекламни сувенири, рекламен текстил и първокласни бизнес дарове. Компанията прави пряк импорт от Китай, Бангладеш и Индия с всички типове превоз, както и всекидневен превоз от цяла Европа. Разполага с 500 кв. м офисна повърхност и с над 2 500 кв. м складова и целогодишно поддържа наличия от над 1 милион рекламни продукта - тениски, якета, шапки и работни дрехи, бележници, писалки, USB-та и други рекламни сувенири.
Дружеството е

извънреден представител

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики за България, Македония и Косово на най-бюджетната текстилна марка в света – Keya, както и формален дистрибутор за България на немския тръст Daiber – производител на към този момент одобрените на пазара дрехи James&Nicholson и шапки Myrtle Beach.

Компанията е извънреден представител за България и на висококачествената немска марка чадъри Fare, на европейския снабдител на рекламни сувенири Promobox и на производителя на ролбанери и изложбени стени Strong Banner.

Фирмата прави произвеждане и доставка на всевъзможни текстилни артикули и рекламни сувенири по самостоятелен дизайн.

" Номер Едно АДВ " е единствената българска компания, включена в топ 100 на класацията за 2018 година за най-голям оборот на водещото ревю на рекламни материали PSI (Promotional Product Service Institute) – най-голямата международна мрежа от производители, вносители, дистрибутори, консултанти и организации в промишлеността на промоционалните артикули.

Клиентите

В портфолиото на компанията са включени над 3000 рекламни организации в цяла Европа, както и вериги магазини.
Най-големите сувенирни акции на сдружението са с огромните рекламни организации, които реализират планове с най-крупните корпоративни клиенти на българския пазар.

Най-силните продуктови посоки за " Номер Едно АДВ " са текстилът и рекламните сувенири от най-нисък до най-голям клас и надлежно брандирането им. Друго преимущество на компанията е производството в азиатски страни на артикули по самостоятелен дизайн.

Екипът се стреми да прави асортимент на клиентите си. Разбира се, това не значи, че би отлонил предложение за съдействие, само че компанията изключително държи на коректността и професионалните връзки и това е водещ блян при взаимоотношенията й с нейните контрагенти.

За " Номер Едно АДВ " е значим всеки клиент, само че изключително скъпо е дългогодишното доверие от най-големите рекламни организации в страната. На процедура съперници на компанията постоянно са и нейни клиенти. В мощно наситената пазарна ниша това е доказателство за качеството на услугите и професионалната нравственос на " Номер Едно АДВ ".

Новостите

Ежегодно на пазара на рекламен текстил и сувенири има новости, които и " Номер Едно АДВ " се стреми да предложи, доколкото изискванията на българския пазар разрешават и доколкото клиентите са подготвени да употребяват. Това може да бъдат новаторски артикули или нов тип брандиране, което е станало изключително известно в чужбина. Обичайно те са плод на разработка на западните сътрудници на българската компания. Новото, което " Номер Едно АДВ " предлага, е комплексната услуга a2c (agency to client), ориентирана към рекламните организации, която сплотява всички процеси (оферта, поръчка, визуализации, образци, окачествяване, систематизиране, доставка до техния клиент) и на процедура им икономисва голямо количество време и старания.

Клиентите интензивно търсят услугите и продуктите на " Номер Едно АДВ ". Някои посоки от активността на компанията са по-популярни и продаваеми, само че на процедура за всеки артикул, за всеки ценови клас си има купувачи.
Екипът постоянно се радва, когато фирмените сътрудници се стремят да основат по-нестандартни и по-качествени от всеобщите рекламни артикули. Още повече се радва, когато клиентите гласоподават доверие на " Номер Едно АДВ " да създаде дизайн и визия за съответен артикул, а не просто приспособява към този момент подготвени произведения, каквато е общоприетата процедура на българския пазар.

Силните страни

Силните страни на сдружението са дългогодишният опит, контактите и ресурсите, с които разполага, за осъществяване на акции от всевъзможни мащаби. Стоките, които компанията поддържа непрекъснато налични на склад, дават преимущество във връзка с периодите за осъществяване. Отличната история и връзки с снабдители в всеобщия случай разрешават на " Номер Едно АДВ " да реализира и надлежно предложи най-хубавите цени. Екипът се стреми постоянно да даде на клиентите си освен това, което желаят, само че и това, от което имат потребност.

Клиентите могат да извлекат оптималното от " Номер Едно АДВ " посредством връзка и осведоменост. За да изискат качество и иновативност, би трябвало да са в течение на трендовете и действителните благоприятни условия на българския пазар на услугите, както и да поддържат положителни професионални връзки със своята организация. Когато взаимното доверие е построено, организацията прави и невъзможното, с цел да удовлетвори своя клиент. Важно е клиентите постоянно да се стремят да изискват от своята организация трите основни детайла – цена, качество и период на осъществяване.
Фирмата работи и с задгранични клиенти от цяла Европа. Кампаниите са ориентирани към промоционален текстил и сувенири и са най-разнообразни по тип и мащаби.

Тенденциите

Технологиите и данните като цяло са витално значими. Те извънредно улесняват реализирането на плановете, икономисват време, финанси и човешки запас.

В последните 10 години, по данни от фирмената процедура, растежът на бюджетите за предметна реклама непрестанно пораства. Последната рецесия от 2008 година, която докара до преустановяване на активността на голям брой рекламни организации, не бе усетена от " Номер Едно АДВ " в общ финансов проект, а по-скоро докара до преструктуриране на покупко-продажбите във връзка с размер и сбор планове.

Компанията бележи растеж на оборотите всяка година от 2006 до момента, като той варира сред 4% и близо 29%. Все още липсват финални данни за 2019 година, само че по настоящи прогнози растежът ще е към 10%. За 2020 година " Номер Едно АДВ " чака напредък на продажбите от 10-15%, който ще е плод най-вече на разширение на размера на интернационалните покупко-продажби.

Тенденцията в пазарната ниша е налагане на по-голяма еластичност, редуциране на периодите за осъществяване на покупко-продажбите и разширение на портфолиото от услуги и артикули. Компаниите, които съумеят да се приспособяват по отношение на повишаващите се условия на клиентите, ще съумеят да оцелеят на пазара.

Клиентите би трябвало да знаят, че рекламният текстил и сувенири са средството, което може да даде подтик и гласност на бизнеса им и не би трябвало да се опасяват да ползват този инструмент.

Средносрочната тактика на " Номер Едно АДВ " включва внедряване на нов програмен продукт и онлайн магазин, което ще улесни и сътрудниците, и компанията. Дружеството планува увеличение на складовите площи до 3000 кв. м за посрещане на непрестанно възходящите размери. Плановете включват и разширение на пазарите, както и редуциране на периодите за осъществяване на плановете.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР