Nokia T20 е устройство за работа и забавление, с 2-годишни

...
Nokia T20 е устройство за работа и забавление, с 2-годишни
Коментари Харесай

Nokia T20 – първи таблет с финландския бранд


Nokia T20 е устройство за работа и развлечение, с 2-годишни ъпдейти на Оценка за съвместимост
(снимка: HMD Global)

Финландската компания HMD Global, домът на телефоните Nokia, показа първия си таблет – Nokia T20. Моделът бележи началото на новата за марката T-серия и със своите разнообрани функционалности и издръжлива батерия се нарежда като устройство и за работа, и за развлечения.

„ Настъпи подем в пазара на таблети. Последният ни отчет Connected Consumer Radar акцентира какъв брой значима е станала тази категория, като от началото на пандемията 27% от потребителите виждат в таблетите си повече добавена стойност ”, разяснява възраждането на пазара за таблети Бен Ууд, основен анализатор в CCS Insight:

Както при телефоните Nokia, сигурността и софтуерът остават главен фокус и в новата продуктова категория на марката. Таблетът се предлага с 2 години актуализации на Android, дружно с 3 години месечни ъпдейти на сигурността.

T20 e планиран със същата скандинавска философия за дизайна като телефоните Nokia
(снимка: HMD Global)

За насърчаване на изобретателни умения у децата, Nokia T20 разполага с Гугъл Kids Space – детски режим за най-малките, в който те могат да преглеждат и употребяват приложения, книги и видеоклипове и по този начин да подтикват любопитните си мозъци. Гугъл Kids Space работи редом с Гугъл профила на детето, за чието ръководство родителите могат да се грижат посредством опцията за наставнически надзор на Family Link.

Nokia T20 е планиран със същата скандинавска философия във връзка с дизайна като при телефоните Nokia – обикновен и изчистен контур, с чувство за лекост при прилагане. Същевременно таблетът е физически устойчив, със солидна железна структура на корпуса и полирана рамка на 3D екрана, които прикрепят компактно огромния екран към тънкото железно тяло.

Nokia T20 покрива разнообразни потребности на потребителите, в това число на проектантите
(снимка: HMD Global)

Мощната 8200 mAh батерия на Nokia T20 разрешава 15 часа сърфиране в мрежата, седем часа конферентни диалози или 10 часа гледане на филми. Таблетът се предлага и с алтернатива за ускорено зареждане.

Производителят натъртва също на яркия 2K екран и удобството на Nokia T20 за видео диалози. Таблетът е сертифициран и за синя светлина, което значи, че щади очите при интензивно прилагане.

Стерео-високоговорителите с OZO Playback обезпечават тримерен тон при развлечения, четене на аудио книги и други занимания с таблета. Двойните микрофони пък подсигуряват чисти диалози, без въздействие от околния звук.

2K дисплеят на T20 демонстрира ясни изображения, допълнени от тримерен тон
(снимка: HMD Global)

Nokia T20 е устройство от програмата „ Препоръчано от Android ” (AER), т.е. дава отговор на строгите корпоративни условия на Гугъл. Новият таблет работи също в естетика с корпоративното решение за ръководство на мобилните устройства HMD Enable Pro.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР