Nokia G50 разполага с 48-мегапикселова тройна камера с изкуствен интелект(снимка:

...
Nokia G50 разполага с 48-мегапикселова тройна камера с изкуствен интелект(снимка:
Коментари Харесай

Nokia G50 е най-достъпният 5G смартфон на бранда


Nokia G50 разполага с 48-мегапикселова тройна камера с изкуствен интелект
(снимка: HMD Global)

Н ов член от G-серията телефони Nokia се нарежда като най-достъпният 5 G модел на марката. Това е Nokia G50, показан през днешния ден от HMD Global – домът на телефоните Nokia.

„ С Nokia G50 слагаме 5G в джоба на още повече хора… И освен до момента в който телефонът е нов, само че и за години напред, с помощта на постоянните ни актуализации на софтуера и качествени материали, от които е направен ”, разяснява новия артикул Флориан Сейче, основен изпълнителен шеф на HMD Global.

„ Искаме да дадем мотивация и опция на хората да запазят своя смарт телефон за по-дълго и да се борим с културата на честата замяна на смарт телефона с по-нов модел, с цел да можем всички да понижим въглеродния си отпечатък ”, добави той.

Предвид прогнозите, че 5G мрежите ще покрият 40% от света до 2024 година и ще обработват 25% от всички мобилни данни, Nokia G50 е телефон, квалифициран за 5G ерата. С процесор Qualcomm Snapdragon 480 MP, който е планиран да усъвършенства бъдещите технологии, смарт телефонът предлага 5G връзка на цена, която няма да изпразни банковата сметка на купувачите – 459 лв..

Nokia G50 ще бъде ъпдейтнат с най-новия програмен продукт както в този момент, по този начин и след две години, увериха от компанията. Той към този момент е подготвен за Android 12 и идващите версии, тъй че потребителите постоянно ще имат достъп до най-новите и съвременни функционалности.

Големият 6,82-инчов HD+ екран обезпечава ясна картина за гледане на видеа и сериали
(снимка: HMD Global)

Месечните актуализации за сигурност са обезпечени за най-малко три години. Обработвана в център за данни, основан във Финландия, информацията на потребителите е под отбраната на строги Европейски разпореждания за GDPR.

Nokia G50 е изпълнен в типичен дизайн, с огромен 6,82-инчов HD+ екран, който обезпечава ясна картина за гледане на видеа в обществените мрежи и сериали като Planet Earth. издържа до 2 дни с едно зареждане, като поддържа бързо 18W зареждане.

Благодарение на 48-мегапикселовата му тройна камера с изкуствен интелект, притежателите на Nokia G50 могат да снимат всичко – от чудесата на природата до обичани хора в най-емоционалните моменти, и то при всякаква осветеност. Снимките могат да се персонализират с функционалността за воден знак. Селфи камерата е подкрепена с технология за стабилизиране на видео, която подсигурява постоянен кадър, даже в случай че ръката потрепва.

Редовните ъпдейти на Оценка за съвместимост и сигурността ще поддържат G50 настоящ в продължение на години
(снимка: HMD Global)

Партньорсто със Spotify обезпечава на потребителите на G50 достъп до 70 милиона песни и 2,9 милиона подкаста още при покупката на смарт телефона. Услугата ExpressVPN дава спомагателен надзор върху отбраната на данните онлайн и е налична за Nokia G50 с 30-дневен безвъзмезден тестов интервал на прилагане.

Nokia G50 ще бъде разполагаем в България от 30 септември в цвят Ocean Blue и настройка 4GB/128 GB на целесъобразна цена от 459 лв.. Моделът ще се предлага с двегодишна гаранция.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР