Nokia 5710 XpressAudio е необикновен функционален телефон с вградени безжични

...
Коментари Харесай

Nokia вгради слушалки в обикновен телефон


Nokia 5710 XpressAudio е невероятен функционален телефон с вградени безжични слушалки
(снимка: HMD Global)

Нов вид елементарен телефон с бутони, или така наречен функционален телефон, идва с вградени безжични слушалки, поддръжка на 4G мрежи и VoLTE диалози. Моделът Nokia 5710 XpressAudio към този момент е наличен и на българския пазар, оповестиха от HMD Global – компанията, която държи правата и доставя устройствата с именития бранд.

Nokia 5710 XpressAudio е правоприемник на серията XpressMusic. Моделът се предлага с преносими безжични слушалки, които се съхраняват и зареждат в самия телефон. Иновативният дизайн е комбиниран с високоговорители, бутони за ръководство на звука, слот за спомагателна карта памет и огромна батерия.

„ Той взема това, което хората харесваха в Nokia 5310, и го прави още по-добро посредством консолидиране на безжични слушалки, увеличение на батерията, разполагане на специфични бутони за аудио надзор и обезпечаване на 4G връзка – толкоз нужна за феновете на музиката и милионите хора по света, които разчитат на функционални телефони за ежедневна връзка и претърпяват бързото изместване на 2G и 3G мрежите от 4G ”, сподели за новия артикул Адам Фъргюсън от HMD Global.

Специалните музикални бутони вършат възпроизвеждането елементарно, вграденият MP3 плейър съхранява хиляди песни, а в допълнение притежателите на Nokia 5710 XpressAudio имат и безжичното FM радио. Когато не се употребяват, преносимите безжични слушалки се намират под грациозен плъзгач на гърба на телефона. Те са съвместими и със смарт телефоните.

Когато не се употребяват, слушалките са скрити под грациозен плъзгач на гърба на телефона
(снимка: HMD Global)

Голямата батерия от 1450 mAh обезпечава часове време за диалози и възпроизвеждане и устоя седмици в режим на подготвеност. Качеството на диалозите се реализира с подтискане на шума от околната среда и с поддръжка на технология VoLTE, тъй че гласът да се чува ясно даже в шумна среда.

Nokia 5710 XpressAudio се предлага на пазара у нас в корпус със заоблени очертания и цветова композиция черно-червено на целесъобразна цена 159,99 лв..

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР