Ноември вече е тук, а 11/11 е наистина специална дата.

...
Ноември вече е тук, а 11/11 е наистина специална дата.
Коментари Харесай

11.11: Какво прави днешната дата толкова специална и носи ли късмет?

Ноември към този момент е тук, а 11/11 е в действителност специфична дата. Силата на четири единици, като 1111 се счита и за ангелско число. Ако има нещо, което мощно желаете, на тази дата може да си го пожелаете, да определите вашите планове. През целия ден се опитвайте умишлено да държите сърцето си отворено и във вибрацията на обич, схващане, амнистия и съчувствие, изключително към себе си!

Помислете си добре за нещо, което желаете да създадете или да привлечете в живота си и по-късно направете три стъпки, даже и те да са дребни, които ще ви оказват помощ да превърнете желанията си в действителност.

Генерирайте положителни мисли, представяйте си хубави неща, хубави събития, които ви се случват. Оставете несигурността и отрицателните страсти.

Числата 1, 11, 111 и 1111 ни оказват помощ да се свържем с нашите ангели, по тази причина, в случай че ги виждате инцидентно някъде, в действителност, вашите ангели пазители ви припомнят, че всичко ще бъде наред.

Всъщност 1111 резонира с нови начала, мотивация за придвижване напред, предприемане на дейности, реализиране на триумф, самостоятелност и водачество. Моментът е подобаващ да обърнете внимание на вашите неповторими качества, да бъдете дейни, смели и да не ги криете.

Време, в което да помислите дали има страсти, мисли и привички, които не ви служат добре и е време да се разделите. Да разчистите място на новото, хубавото и вълнуващото. На 11.11 се отваря мощен енергиен портал и е значимо да бъдем положителни в този ден.

И въпреки всичко, единствено стремежи без предприемане на дейности не са задоволителни. Започнете да сбъдвате своите фантазии, даже някои да наподобяват мъчно достижими и да се постанова да положите повече старания, пише az-jenata.bg. Има връзка сред мислите и нашите дейности и не трябва да го забравяме. Фокусирайки се да мислите оптимално позитивно на 11/11, отблъсквате от себе си отрицателните сили.

Ако пък виждате 11/11 като час на телефона си или друго мобилно устройство, знайте че това е позитивен знак. Вашите ангели желаят да ви припомнят, че не сте сами, изключително в случай че се намирате в сложен за вас интервал. Силата ви е огромна, а хубавите събития ще дойдат напълно скоро.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР