Ноември месец започна подобаващо с откриването на YALTA CLUB. В

...
Ноември месец започна подобаващо с откриването на YALTA CLUB. В
Коментари Харесай

YALTA CLUB кани Dubfire за второто парти за ноември

Ноември месец стартира уместно с откриването на YALTA CLUB . В първия петък от месеца клубът ни срещна с Joseph Capriati и Sidney Charles, които направиха вечерта незабравима. Вълнуващите уикенди не престават през целия месец с редица имена от международната електронна сцена в двете зали на клуба. Този петък ( 12 ноември) посрещаме именития Dubfire , чието завръщане постоянно е наслаждение за почитателите, както и триото Mandar , които идват за дебюта им на българска сцена в цялостен състав.

От интернационален триумф като едната половинка от екс дуото Deep Dish, до също толкоз сполучливи инициативи в света на ъндърграунд сцената, Dubfire е актьор, чийто блян, гений и вътрешен глас го водят до върха. Забележителната житейска история на Dubfire до момента е разказана в завладяващия документален филм “Above Ground Level ”, който демонстрира траекторията на кариерата му като юноша от революцията през 1979 година в Иран до израстването му като една от най-големите звезди на електронната сцена. Легендарният диджей и продуцент се завръща в YALTA CLUB на 12 ноември, когато ще го чуем в ROOM 2 на клуба, дружно с Liubo Ursiny.



По същото време в ROOM 1 посрещаме Mandar, които вършат своя дебют в България в цялостен състав. Френско-датско-холандското трио, включващо Lazare Hoche, S.A.M. и Malin Genie ще показват на публиката своя присъщ хаус тон с продължен сет. Откриването на вечерта в огромната зала ще бъде в ръцете на Stephen Popov.

След гостуването на Mandar и Dubfire в петък, ноемврийската стратегия нa YALTA CLUB продължава с Enrico Sangiuliano и JoyHauser на 20 ноември, а на 26 ноември ще отбележим последното празненство за месеца с Marco Faraone и Guy Mantzur.

YALTA CLUB ще работи на 100% от потенциала си. Посетителите ще бъдат допускани единствено при показване на един от следните документи:
Сертификат за имунизация. Документ, удостоверяващ преболедуван Covid-19 през последните 6 месеца. Документ за негативен PCR тест в границите на 72 часа или документ за негативен антигенен тест изработен до 48 часа преди събитието.
Билети за 12 ноември в YALTA CLUB може да закупите на място в клуба, както и авансово от Epaygo.bg на цена от 30 лева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР