Ноември месец вече пристигна. Есента е в разгара си и

...
Ноември месец вече пристигна. Есента е в разгара си и
Коментари Харесай

4 зодии ще имат невероятен ноември

Ноември месец към този момент дойде. Есента е в разгара си и природата продължава да ни радва с падащи листа в разнообразни багри и магичният им полет. Ноември съчетава мистиката, хубостта, уюта и трепетното очакване на коледните празници, написа в. Струма.

Този месец ще бъде в действителност магически, цялостен с обич, здраве, благополучие и шанс за избрани избраници от зодиака. Ето кои:

Телец

Телците бяха заети напоследък. Интересното е, че това е по-скоро обвързвано с връзките, а не с професионалния живот. Сега се потапят в прочувствените дълбочини на връзките си. По принцип, те са практични и си служат с логиката, само че през ноември Телците ще се отдадат на прочувствената си страна, на възприятията, на връзките с околните хора. За тях връзките са приоритет и в този момент ще го покажат. Ще си разрешат да се сближат с обичаните хора.

Лъв

На фокус при тях са фамилията и животът у дома. Ако е имало нещо, обвързвано с предишното на фамилията или някаква скорошна обстановка, което/която желаят да избегнат, в този момент е време да изяснят всичко и да оставят това нещо да си отиде. Да не се двоумят – дано се потопят в страстите, които заравяха надълбоко. Дори това да значи, че ще правят отстъпка от светлините на прожекторите и в този момент няма да са център на внимание (нещо, което другояче обичат). Да изразят всички неизразени и скрити страсти, единствено по този начин ще се излекуват и ще продължат напред.

Скорпион

Емоциите ги владеят в този момент. Техният сезон е и са в свои води. Всички погледи са вперени в тях, само че Скорпионите не се нуждаят от чак такова огромно внимание. Те обичат да не престават напред и да вършат идната си стъпка безшумно, без доста звук. И оставят триумфите им да приказват сами за себе си, без да се акцентират. Но дано през ноември се зарадват малко на вниманието и похвалите. Важно е да пазят персоналното си пространство, само че през месеца ще имат повече контакти и ще са по-общителни. Нека изразят себе си.

Водолей

Кариерата им и имиджът им са топ цели за тях в този момент. Вниманието е ориентирано върху професионалните им цели и упоритости. Сега е времето да покажат своята работа и достиженията си. Ще бъдат в ролята на основни герои през ноември. В началото ще им е леко неловко, само че би трябвало да получат самопризнания за работата си. Може да получат покачване или да преследват нова кариера. Никой няма да подцени хубавичко им работа и труда им.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР