Нобеловият лауреат за мир и бивш президент на Полша Лех

...
Нобеловият лауреат за мир и бивш президент на Полша Лех
Коментари Харесай

Лех Валенса: Руското население трябва да се съкрати до 50 мил. души

Нобеловият лауреат за мир и някогашен президент на Полша Лех Валенса прикани популацията на Русия да бъде кратко до 50 милиона души, съобщи " Фигаро ", представен от Ukrainsworld.

" Там живеят 60 нации, които ги погълнаха по този начин, както гълтам всички украинци през днешния ден. Длъжни сме да помогнем на тези нации да въстанат. Необходимо е или да се промени съветската политическа система, или да се редуцира съветското население до по-малко от 50 милиона души ", разгласи Валенса.

По неговите думи, належащо е " да се форсира промяната на политическото устройство в страната, да се провеждат национални въстания ".

" Дори в случай че Украйна завоюва тази война, след пет години още веднъж ще се случи същото, а след 10 години ще забележим нов Путин. Ако изменението на политическата система на страната е невероятно, разчленението на Русия ще бъде наложително, с цел да се подсигурява международната сигурност ".

Бившият президент на Полша е склонен с изказванието, че Западът се стреми да разшири сферата си на въздействие. Но го прави посредством " демократически начини ".

" Русия го прави посредством принуждение ", акцентира Валенса.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР