Ноа Сайръс беше видяна за първи път, откакто беше замесена

...
Ноа Сайръс беше видяна за първи път, откакто беше замесена
Коментари Харесай

Ноа Сайръс видяна за първи път след драмата „капан за жажда“ на Лиъм Хемсуърт

Ноа Сайръс беше забелязана за първи път, откогато беше забъркана в драма „ капан за жадност “, включваща някогашния брачен партньор на сестра й Майли Сайръс Лиъм Хемсуърт.

24-годишната певица и актриса изпадна в тежка вода през уикенда, когато спорно „ хареса “ едно от селфитата във фитнес залата на австралийския мъж в Instagram, което провокира голяма реакция от страна на нейните почитатели. Бившата звезда на Дисни беше видяна за първи път след експлоадирането на абсурда, до момента в който изпълняваше поръчки в Лос Анджелис във вторник и изглеждаше спокойна и безгрижна, до момента в който пренебрегваше шума към нея и някогашния брачен партньор на сестра й.

Облечена в тъмносин къс топ и чифт черни спортни панталони, Ноа раздруса присъщите си избелени вежди с гарванова коса, подчертаваща безупречната й кожа, до момента в който избра визия без грим за излизане. Тя не загатна за продължаващата драма, включваща няколко членове на семейство Сайръс, единствено няколко дни откакто беше ударена с гневна реакция, тъй като хареса едно от за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР